2014. szeptember 2., kedd

Szövetség Esztergomért a Fidesz ellen?


Esztergom. Önkormányzati Választás.
A városi vagyonból- magánvagyonná átalakult hirdető táblákon az a Romanek Etelka mosolyog Orbán Viktorral, akit Dr. Kiss-Rigó László, szeged-csanádi megyés püspök talált ki! Tagadja a volt Szent Anna plébánia vezetője a legújabb HVG-ben, hogy neki ehhez bármilyen köze lenne, de minden esztergomi tudja, hogy Meggyes Tamás (Esztergom pajszerosa) is neki köszönhette a karrierjét. Nagyon más tervek voltak Esztergomban, hiszen dr.Völner Pál (Fidesz) országgyűlési képviselő rászabadította Esztergomra a nyergesújfalui lobbit, de a június 8-i Kupola kiadványában (esztergomi Szent Anna plébánia lapja), Kiss-Rigóék beneveztek az esztergomi Fideszesek torzsalkodásába! A várost eladósító Meggyes Tamást eltakarító György Róbert (Fidesz esztergomi elnök) szövetségben-világos elképzeléssel- látta a világot. Próbálta maga mellé felfűzni azokat a polgári kis műhelyeket, ahol olyan emberek voltak találhatóak, akik nem voltak Meggyes Tamás kimondott kedveltjei, nem vettek részt mélyen Esztergom tönkretételében. 
 
Ehhez felhatalmazást kapott a nyergesi Völner Páltól, aki Meggyest váltotta országgyűlési képviselőként. A nagy haddelhaddban végül meggyengült Völner, talán a Budapest-Esztergom vasúti felújítására való odafigyelésre ezért nem maradt elég ideje, de a lényeg: még az államtitkársága is odaveszett.

Lesöpört mindenkit a Kiss-Rigó püspöki palástja alól előbukkanó Romanek, akinek érdekes módon nem maradt vetélytársa. Sőt, olyan szabad-kezet kapott, hogy a városi tagság által megszavazott Fideszes egyéni képviselőjelölteket cseréltetett le, aminek a vége nem lehetett más, hogy a helyi Fideszt is felfüggesztették! A György Róbert által épített Szövetség Esztergomért, amely dr. Völner Pált tökéletesen kiszolgálta az országgyűlési választáson, elvégezte a feladatát, ezért mehetett. A nagy falatot a Fidesz bekapta, de megmaradt a békétlenség, amelyben kitelt György Róbert (Esztergomi Fidesz elnöke) ideje is.

Az összes megállapodást, amit megkötöttek a Szövetség Esztergomban most már kínos örökség, mivel egyszerűen az ígéreteket nem tudják betartani. Rendkívül gyenge, ismeretlen Fidesz képviselőjelöltek vannak, az esélyesek, erőteljesek meg kiestek a pixisből.    

Több esztergomi körzetben Fideszek- függetlenként indulnak a Fidesz-KDNP jelöltje ellen!

Szövetség Esztergomért a Fidesz ellen?


-Nem tudom mi lesz a vége? De nem szeretnék visszarendeződést. Újra Kiss-Rigó legyen a fejünk fölött, Németh József jönne alpolgármesternek Romanek mellé, Knappot meg visszahoznák a Strigonium élére! Mutyi belharc a koncért.

Kell ez nekünk?


Ébresztő független ESZTERGOM!

  
Kovács Géza

2014. szeptember 2.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése